Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande formulier of stuur ons een berichtje via sociale media.

Veelgestelde vragen

Bestellingen boven de €50,00 worden gratis bezorgd/verzonden naar een afhaalpunt. De kosten voor het verzenden of ophalen bij een afhaalpunten zijn beide €5,99 (als bedrag kleiner is dan €50,00).

Bestellingen voor 16:00 uur (op werkdagen) worden dezelfde dag nog verzonden. Afhankelijk van de drukte bij de vervoerder, is de bestelling meestal de volgende dag al in huis. Soms kan een verzending een vertraging oplopen door bijvoorbeeld een artikel dat niet op voorraad is of vertraging bij de vervoerder. 

Zodra we jou pakketje verzonden hebben ontvang je van ons een e-mail met daarin een track&trace code en een link om je pakketje te volgen. Je kunt ook hier klikken om je pakketje te volgen.

Wij doen ons uiterst best om er voor te zorgen dat je zeer tevreden bent over je aankoop. Toch niet tevreden? Geen probleem, binnen 14 dagen kun je de bestellingen retourneren. Meld uw retour aan via ons retourportaal. Download de retourlabel en plek het op de verpakking. Houd er rekening mee dat retourzendingen voor eigen rekening zijn. Klik hier voor onze retourbeleid. 

Je kunt altijd het product retourneren. Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet/niet volledig crediteren:

  • Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.

Zodra wij het retour gestuurde product/producten hebben ontvangen en als deze ook is goedgekeurd voor retour gaan we meteen aan de slag om het bedrag zo snel mogelijk te retourneren. Dit duurt meestal maximaal 7 dagen. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten terug.

Dat kan alleen als we je bestelling nog niet verzonden hebben. Je kan een verzoek voor annulering of wijziging indienen door een e-mail te versturen naar: klantenservice@superkussens.nl

Oeps! Dat was niet de bedoeling. Maar geen probleem, stuur ons gerust een mailtje naar klantenservice@superkussens.nl en we lossen het voor je op!

Bij ons kunt u veilig betalen met iDEAL, PayPal en creditcard

Je kunt je bestellingen bekijken door hier te klikken, of ga naar Mijn account > Bestellingen. Bij je bestellingen kan je ook je facturen bekijken en eventueel downloaden. 

Sociale media

Ma t/m vr: 09:00 – 17:00 uur

Stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram

E-mail

Ma t/m vr: 09:00 – 17:00 uur

Vul onderstaand formulier in.

KVK: 84244984